OfficeCommunity.com
The official WordPerfect Office Community.

I get the wrong characters

rated by 0 users
This post has 2 Replies | 2 Followers

Not Ranked
Posts 2
Smudgeboss Posted: Thu, Apr 14 2011 6:03 PM

I am using WP x5 on a Windows 7 system.  As I do my wordprocessing it almost invariably happens after a couple hours of composition and use of WordPerfect that for no known reason I get the wrong characters when I hit a key.  All of the letter seem to be quite alright and come up in either lower or upper case but many of the punctuation marks and other symbols are changed.  For example when I hit [ I get ^^ , \ comes out < and | ends up >  ; and : are okay but ' gives me `` as does " (you have to look close to see that those are the wrong characters and doubled).  My < and > give me an apostrophe and a period respectively, and / and ? give me é and É respectively. 

As you can see all the keys work correctly in this documet as they do in wordpad and Word. 

Can anyone help with this glitch?

Top 10 Contributor
Posts 904
HeatherB replied on Mon, Apr 18 2011 11:57 AM

Same thing was happening to me, but instead in MSN Messenger. I disabled the language switching in Windows 7 which can be done in the Control Panel in the Region and Language dialog and then Text Services and Input Languages. I used the "Change Key Sequence" to disable all the key sequences which can enable language switching.

 

Not Ranked
Posts 2
Smudgeboss replied on Mon, Apr 18 2011 12:15 PM

I will give it a try.  It does seem to me that when it switched I somehow had hit something to start it up but didn't know what or how to stop it.  We will see.  Thanks for the info.

Page 1 of 1 (3 items) | RSS
© Corel Corporation. The content herein is in the form of a personal web log ("Blog") or forum posting. As such, the views expressed in this site are the views of the participants and do not necessarily reflect the views of Corel Corporation, or its affiliates and their respective officers, directors, employees and agents. Terms of use.